dimarts, 4 de març del 2008

Nou Bloc dels estudiants de Pedagogia a Girona

Benvolgudes i benvolguts estudiants de Pedagogia de Girona

Arrel de les informacions obtingudes a finals de setmana passada, vam decidir, entre uns quants estudiants de Pedagogia, crear aquest Bloc, per tal que sigui una eina de participació i expressió dels nostres sentiments.

La principal reivindicació que fem, és el manteniment dels estudis de Pedagogia a Girona.

Així doncs, us convidem a mantenir aquest Bloc actiu amb les vostres sàvies aportacions.

Esperem poder penjar noves informacions en un període breu de temps, fins aleshores, us desitgem molta serenitat i força per a continuar els nostres estudis.

Cordialment

S.O.S. Pedagogia Girona

10 comentaris:

Unknown ha dit...

BONES A TOTS/ES....

Com a recent ex-alumna de PEDAGOGIA a Girona...només dir el següent:

Crec en l’educació i crec en la pedagogia, penso que a part d’aprendre unes competències pròpies ens hem enriquit mútuament; entre estudiants i entre professors i estudiants. I és aquest conjunt de riquesa relacional i de coneixement que fa que estigui orgullosa de que la pedagogia formi part de la meva vida.

Comteu amb mi pel que calgui, Carla****

Anònim ha dit...

Hola companyes i companys,
què voleu dir amb "Arrel de les informacions obtingudes a finals de setmana passada"?
Jo estic cada dia a aquesta casa i ni a mi ni a la resta que en conec els ha arribat res d'informacions, per dir: S.O.S Pedagogia.
Expliqueu que vol dir "informacions obtingudes", si us plau.
Gràcies

Mariona ha dit...

Hola a totes i tots!
Soc estudiant de 5è, 6è o 7è... i per motius de feina no puc venir a les classes i em vaig assabentant del que va passant a Pedagogia a tranques i barranques via internet... i de veritat que m'encanta veure com s'està lluitant per la importància d'aquests estudis. Així que podeu comptar amb mi pel que calgui!!
Apa Siau!
Mariona

Arantza ha dit...

Hola companys i companyes

Responent a Inquietant haig de dir que recentment ens van donar la mala noticia de què destitueixen a en Jordi Feu del càrrec de coordinador dels estudis. A part d'això hi ha una gran incògnita per saber si els estudis seguiran o no quan entri en vigor el pla de Bolonya (2010).
Per aquest motiu hem quedat avui a les 8 del vespre amb en Jordi Feu. Volem explicacions i les volem aconseguir ja, abans no sigui tard per poder actuar al respecte.
Res més pel moment

Arantza

PD: Felicitats als impulsors del Bloc. (és una idea que va sorgir fa una setmana i no crea que fos tan ràpid)

Pache ha dit...

Bones gent,
Estic al cas de tot això i m'emprenya que les coses funcionin així, quin exemple ens dóna la UdG? Doncs bé, m'afageixo a participar en les diferents mogudes (avui no he pogut assistir a la reunió, dilluns m'informo).
Gràcies a la gent que ha fet aquest pas, important per començar ja.

Pache (5è Pedagogia)

Anònim ha dit...

Bones gent!

Només anunciar que la trobada d'aquesta tarda ha estat tot un èxit (segons els organitzadors, erem uns 30!!). Ja ens passaran l'acta perquè estigueu al cas del que s'ha dit!
I res, volia felicitar als creadors del bloc, als organitzadors espontanis d'assamblees i a tots en general, perquè estem revifant l'essencia dels estudis i estem lluitant per allò que realment creiem: una PEDAGOGIA LLIURE I DE QUALITAT!`

Un vertader orgull formar part dels estudis!
Molts d'ànims i endavant!!!
Elena (de 6é)

Unknown ha dit...

Felicitats per aquest bloc. No sóc de Pedagogia, però us dono suport en la lluita per mantenir els estudis de Pedagogia a la UdG i en fer costat a en Jordi.

Anònim ha dit...

Hola a tots i totes,

fa només un mes vaig acabar els estudis de Pedagogia i per mi aquesta ha estat la carrera més enriquidora, interessant i motivadora que he fet mai, tant pel contingut com per la vida dels estudis de Pedagogia a Girona.
Sempre recalco que la Universitat de Girona, en els estudis de Pedagogia, és de les millors universitats perquè hi ha un moviment estudiantil (reflexiu i crític) important, gràcies al suport i empenta dels docents.
Acabo de mirar el correu i m'he enterat de la destitució del Jordi i de la possible desaparició del grau: és INCONCEBIBLE, IL·LÒGIC I IMMORAL!!! No vinc mai per la universitat, però estaré atenta a les informacions i si puc fer alguna cosa digueu-ho (i crec que molts exalumnes faran al mateix). Sisplau, els alumnes que actualment fan pedagogia, intenteu lluitar com ho esteu fent per la nostra carrera!!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola a tots i totes,

ara he vist que han penjat a la web el Pla Estratègic de la universitat del 2008 al 2013, potser seria interessant que des dels estudiants de Pedagogia es pugui reflexionar i debatre sobre aquest Pla i entregar les esmenes que es creguin oportunes.